ΕΛΛΑΔΑ

Το 112 «χτύπησε» στην Κοζάνη: Η προειδοποίηση στους κατοίκους για το lockdown

το-112-χτύπησε-στην-κοζάνη-η-προειδοπο-839994

Συναγερμός στην Κοζάνη μετά την επιβολή lockdown εξαιτίας “έκρηξης” κρουσμάτων Covid19. Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στάλθηκε μέσω του 112 μήνυμα στους κατοίκους του νομού που τέθηκε στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού Κατηγορίας 4.

Έκτακτο μήνυμα του 112 για την Κοζάνη έστειλε στους κατοίκους της περιοχής η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το βράδυ της Πέμπτης (15.10.2020). Προηγήθηκε η ανακοίνωση για το lockdown λόγω κορονοϊού.

Η ειδοποίηση μέσω του 112 εστάλη από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους της Κοζάνης, λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε το lockdown για τα κρούσματα.

“Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα! Κρατάτε αποστάσεις! Πλένετε τα χέρια σας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο SMS του 112. Επιπλέον, γνωστοποιούνται μέσω του μηνύματος τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, που αφορούν το “Επίπεδο 4” υγειονομικής ασφάλειας, στο οποίο εντάσσεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (16.10.2020) η περιφέρεια της Κοζάνης.

⚠️ Επείγουσα ειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης …

Δημοσιεύτηκε από 112 Ελλάδος-Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης/European Emergency Number στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου