ΕΛΛΑΔΑ

Λουτράκι: “Της είχε σπάσει το χέρι, την απειλούσε“ -Αποκαλύψεις από την κόρη της 43χρονης

λουτράκι-της-είχε-σπάσει-το-χέρι-την-837788

Αποκαλύψεις για τη σχέση της μητέρας της με τον Αλβανό καταζητούμενο έκανε η κόρη της 43χρονης, που δολοφονήθηκε μαζί με τον σύντροφό της στο Λουτράκι.

Η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, δήλωσε σίγουρη ότι ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είναι αυτός που διέπραξε το διπλό έγκλημα, το οποίο έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο άνδρας που καταζητείται από την αστυνομία ως ο δολοφόνος της. Ο άνθρωπος με καταδίκες για ληστείες και ναρκωτικά, που μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό του με την άτυχη μασέζ.

“Της είχε σπάσει το χέρι”

“Όντως απειλούσε. Τον φοβότανε γενικότερα. Σίγουρα… της έχει σπάσει το χέρι στο παρελθόν και τέτοια. Ότι υπήρχαν αυτά, υπήρχαν, τώρα… υπήρχε φόβος. Δεν μίλαγε ποτέ η μαμά ήταν κλειστή”,

Η 20χρονη, όπως λέει αποκλειστικά στην εκπομπή, ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τον τρόπο που συμπεριφερόταν στη μητέρα της ο πρώην σύντροφός της: “Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι φοβότανε και είχε γνωρίσει έναν νέο άνθρωπο, ανθρώπινο είναι έτσι να προχωράμε όλοι την ζωή μας και λογικά δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν αυτός. Είναι η μαμά μου, εγώ τον πόνο αυτόν μόνο που τον κάνω εικόνα φρικάρω. Ο τρόπος που έγινε το συγκεκριμένο, η συγκεκριμένη διαδικασία δηλαδή, είναι απάνθρωπο… δεν…”.

Στις αρχές του 2020 η Φωτεινή γνώρισε τον άνδρα που έμελλε να αλλάξει την πορεία της ζωή της. Η κόρη της τον είχε γνωρίσει αλλά η συμπεριφορά του τότε ακόμα, ήταν, όπως λέει, φυσιολογική. “Τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά όχι και πολύ καλά. Τον έχω δει 1-2 φορές, αυτό”.
Τι εντύπωση της είχε κάνει; “Μια χαρά ήτανε, αυτό είναι το περίεργο. Νορμάλ, όπως όλοι μας. Καλά, εγώ είμαι σίγουρη ότι είναι αυτός αλλά… δηλαδή όχι απλά σίγουρη, είμαι εντελώς σίγουρη”.

Τώρα, το μόνο που ζητά το 20χρονο κορίτσι, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος και να τιμωρηθεί. Για να αισθάνεται και η ίδια ασφάλεια, όπως λέει: “Και πρώτα ο Θεός να βρούνε αυτόν τον άνθρωπο που το έχει κάνει, όποιος και εάν είναι αυτός. Γιατί εγώ θεωρώ ότι πραγματικά… θέλω να νιώσω την ασφάλειά μου. Τίποτα άλλο.

Προφανώς και δεν έχω καμία ανάγκη να ακούσω ότι έπαθε κάτι, δεν με αγγίζει αυτό. Απλά θέλω να ξέρω πραγματικά ότι έχω εγώ την ασφάλειά μου και από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν αυτά γύρω μας γιατί και φίλη μου να το πάθει που λέει ο λόγος, εγώ θα φρικάρω”.

Όσο για το κενό που αφήνει ο χαμός της μητέρας της, είναι συγκλονιστική η περιγραφή της, τη στιγμή που την είδε και την άγγιξε για τελευταία φορά, στην κηδεία της:

“Και εγώ αισθανόμουνα, έναν πάγο, ένα κενό, ένα τίποτα. Βασανιζόμουν στη διάρκεια της κηδείας, βασανιζόμουν κυριολεκτικά μέσα μου αλλά μόλις τελείωσε η κηδεία πραγματικά, της ακούμπησα το χέρι εγώ γιατί έκανα την κίνηση. Εγώ τότε ηρέμησα, με την ψυχή μου ηρέμησα, γιατί αυτή ήταν πραγματικά τόσο κρύα κι εγώ αισθάνθηκα τόση ζεστασιά”.

Αυτό είναι το σπίτι που έγινε το διπλό φονικό στο Λουτράκι

Οι αστυνομικοί πάντως, συνεχίζουν να αναζητούν τον 45χρονο Αλβανό, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος, του διπλού φονικού στο Λουτράκι.

Η εκπομπή “Live News” του Mega φέρνει στο φως πλάνα από το σπίτι όπου έγινε το διπλό φονικό στο Λουτράκι.

Η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης. Στην κουρτίνα υπάρχουν ίχνη αίματος, το ίδιο και στην τουαλέτα. Φαίνεται πως ο δράστης πριν εξαφανιστεί μετέφερε τις σορούς μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Mega, αλλά δεν επιβαιώνονται επίσημα, υπάρχουν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου του ανθρώπου από την Αλβανία.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου