ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακό “ντού“ της αστυνομίας σε κλαμπ που λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα

επεισοδιακό-ντού-της-αστυνομίας-σ-833447

Μπορεί εδώ και εβδομάδες τα νυχτερινά κέντρα να κλείνουν τα μεσάνυχτα, μπορεί χθες να ήταν το πρώτο βράδυ απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 00:30, ωστόσο, κάποιοι επιμένουν να μην τηρούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Αυτό συνέβη σε κλαμπ της οδού Λιοσίων, όπου λίγο μετά τις 12:30, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στο σημείο καθώς είχαν πληροφορίες ότι το μαγαζί συνέχιζε να λειτουργεί με κλειστές πόρτες. Όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, διαπίστωσαν ότι εντός του χώρου υπήρχαν ακόμη δεκάδες θαμώνες και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις καθώς η θερμοκρασία… ανέβηκε επικίνδυνα.

Επί τόπου έφτασαν περισσότερα από 10 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οικείων Αστυνομικών Τμημάτων, μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τζιπ της ΟΠΚΕ με πάνοπλους αστυνομικούς. Για περίπου μία ώρα συνεχίζονταν οι αντεγκλήσεις με τους υπεύθυνους του καταστήματος, με την ΕΛ.ΑΣ. να μπαίνει τελικά μέσα και να διαπιστώνει ότι εντός του κλαμπ βρίσκονταν συνολικά 141.

Σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ έγιναν και 5 προσαγωγές εκ των οποίων οι 3 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα τους και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τέλος, στο κατάστημα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναμένεται να σφραγιστεί.

ΠΗΓΗ: katechaki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου