ΕΛΛΑΔΑ

Yπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του Κων. Κατσίφα

yπό-δρακόντεια-μέτρα-ασφαλείας-η-κηδεί-833321

O επίλογος της τραγωδίας με τον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα γράφεται σήμερα στο χωριό Βουλιαράτες όπου η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που μεταβαίνει στην περιοχή με πούλμαν από όλη την Ελλάδα, θα πουν το τελευταίο αντίο.

Οι συγχωριανοί του 35χρονου μετέφεραν στα χέρια χθες την σορό του στο σπίτι της οικογένειας, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι όπου θα τελεστεί η κηδεία στις 13:00 τοπική ώρα Αλβανίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού με έξοδα του δήμου Δερόπολης.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές Αρχές εκφράζουν ανησυχία για ενδεχόμενα επεισόδια. Λεωφορεία με κόσμο που θα παραστεί στην κηδεία είχαν αναχωρήσει από χθες από Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Γιάννενα.

Οι δυνάμεις στα σύνορα και στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς είναι ενισχυμένες όπως αναφέρει το epirus post ειδικά από την πλευρά της Αλβανίας, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται αυξημένη κίνηση προς την γείτονα.

φωτο epiruspost

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου