ΕΛΛΑΔΑ

Ιατρικό μηχάνημα έκανε… φτερά από το νοσοκομείο της Βέροιας

ιατρικό-μηχάνημα-έκανε-φτερά-από-το-825880

Ιατρικό μηχάνημα εξαφανίστηκε ως… διά μαγείας από το νοσοκομείο της Βέροιας.

Οι δύο δράστες εμφανίστηκαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο της Βέροιας και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων, κατάφεραν να αρπάξουν το πανάκριβο μηχάνημα (αναλυτής ορμονών) από το μικροβιολογικό τμήμα και να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.

Λίγες μέρες αργότερα, όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου προσπάθησαν να μάθουν λεπτομέρειες για το χρόνο ολοκλήρωσης της συντήρησης και επιστροφής του μηχανήματος στο νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε ότι οι δήθεν υπάλληλοι δεν ήταν τίποτα άλλο από κοινοί κλέφτες.

«Εξαπάτησαν τη συνάδελφό μας, αποσύρθηκε το μηχάνημα από το χώρο του νοσοκομείου, περιμέναμε έως την Παρασκευή που είχαν πει ότι θα το αντικαταστήσουν. Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους της εταιρείας, διαπιστώσαμε ότι είχαν πλήρη άγνοια και οι δύο άγνωστοι είχαν “σηκώσει” το μηχάνημα. Ήρθε και η αστυνομία και όσοι βρίσκονταν εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο έδωσαν περιγραφή», δήλωσε στο «Πρακτορείο Μακεδονία–Θράκη», η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βέροιας, Ιωάννα Μπρανιώτη.

Ο ιατρικός αναλυτής ορμονών δεν είναι περιουσία του δημοσίου, αλλά ανήκει στην εταιρεία, η οποία το έχει παραχωρήσει με σύμβαση στο νοσοκομείο.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου