ΕΛΛΑΔΑ

Ευαγγελισμός: Εκτός εφημερίας Ορθοπεδική & Νευροχειρουργική λόγω συρροής κρουσμάτων

ευαγγελισμός-εκτός-εφημερίας-ορθοπε-825649

Εκτός της σημερινής εφημερίας τέθηκαν η Ορθοπεδική και η Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά τον εντοπισμό συρροής κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κατά πληροφορίες, εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή η οποία νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική κλινική και η άμεση ενεργοποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οδήγησε σε τουλάχιστον αλλά 10 κρούσματα σε εργαζόμενους και περίπου άλλα 10 σε ασθενείς.

Η διαδικασία της ιχνηλάτησης και των ελέγχων για κορωνοιό περιλαμβάνουν τη Γναθοχειρουργική κλινική καθώς και στην Πλαστική Χειρουργική, οι οποίες συστεγάζονται λόγω συγχωνεύσεων με την Ορθοπεδική και την Νευροχειρουργική κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο Ευαγγελισμός παρότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοιού από την αρχή της επιδημίας και έχει αντιμετωπίσει χιλιάδες περιστατικά κορωνοιού και έχει νοσηλευτεί εκατοντάδες ασθενείς, έχει καταγράψει μικρό αριθμό θετικών κρουσμάτων στο προσωπικό του, αποτέλεσμα όπως αναφέρουν όλοι οι αρμόδιοι, και η διοίκηση αλλά και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, της τήρησης όλων των πρωτοκόλλων και των μέτρων ατομικής προστασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου