ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στο θρίλερ: Βρέθηκε η 29χρονη αγνοούμενη μητέρα

τέλος-στο-θρίλερ-βρέθηκε-η-29χρονη-αγνο-820131

Μετά από οκτώ μήνες εντοπίστηκε η 29χρονη αγνοούμενη, Δήμητρα Ζιβανού, μητέρα δύο παιδιών η οποία είχε εξαφανιστεί στο Νέο Ηράκλειο την περίοδο της πρώτης καραντίνας και από τότε τα ίχνη της είχαν χαθεί, με τη Γραμμή Ζωής να ανακοινώνει μόλις πριν από μερικές ημέρες την εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr η 29 χρόνη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας εντοπίστηκε από τη μητέρα της, Κωνσταντίνα Βαρβαρίγου, στην περιοχή της Ομόνοιας ταλαιπωρημένη και φανερά αδυνατισμένη.

“Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την εξαφάνισή της”

Μυστήριο παραμένει ακόμα πως εξαφανίστηκε και τι συνέβη την περίοδο που αγνοούνταν. Μάλιστα η μητέρα της είχε δηλώσει όταν ήταν ακόμα αγνοούμενη πως είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να εξαφανίστηκε μόνη της. “Αγνοείται από την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη” είχε αναφέρει.

“Τα παιδιά της ζητούν να μάθουν που είναι η μητέρα τους. Μόνο τη Δήμητρα έχω στη ζωή μου κανέναν άλλον. Έχω χάσει ήδη τον σύζυγό μου και μία κόρη και δε θέλω να χάσω και το άλλο μου παιδί”, δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Κωνσταντίνα Βαρβαρίγου.

Στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη της 29χρονης η οποία δήλωσε πως την είδε πριν κάποιες ημέρες στην πλατεία Αττικής, κοντά στο Μετρό. Την 29χρονη, την είχαν δει και άλλοι γνωστοί της στο κέντρο της Αθήνας να κινείται σαν άστεγη.

“Συναντηθήκαμε και είδα πως της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα”

“Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε είδα πως ήταν καλά στην υγεία της, όμως της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Την είδα μάλιστα να κρυώνει και τη έδωσα το μπουφάν που φορούσα”. Μετά τη συνάντησή τους η φίλη της Δήμητρα Ζιβανού ανακάλυψε πως ήταν εξαφανισμένη και έτσι επικοινώνησε με την εκπομπή.

Η Δήμητρα Ζιβανού που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής. είναι μητέρα δύο παιδιών και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έμενε μαζί με τον σύντροφό της στον Άγιο Δημήτριο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου