ΕΛΛΑΔΑ

Πάτμος: Τα κρούσματα και οι φήμες για το κορονοπάρτι

πάτμος-τα-κρούσματα-και-οι-φήμες-για-το-819988

Οκτώ κρούσματα μέσα σε μια ημέρα μετράει το νησί της Πάτμου, ενώ ένα από αυτά μεταφέρθηκε χθες με ελικόπτερο μέσα σε ειδική κάψουλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Το όγδοο κρούσμα εντοπίστηκε σήμερα κατά την διάρκεια των τεστ που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ο δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Πέντες σε δήλωσή του αναφέρει ότι «εκ των πραγμάτων διαπιστώνουμε ότι ο ιός έχει εισχωρήσει στην τοπική μας κοινωνία για τα καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβαλόμαστε. Αντιθέτως είναι απαραίτητο να μείνουμε ψύχραιμοι και πολύ περισσότερο να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης».

Ζήτησε επίσης να προβλεφθεί από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο για την διαχείριση της κρίσης στα νησιά και την έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων.

Την ίδια στιγμή φήμες λένε ότι γνωστή κοσμική κυρία από την Αθήνα που διατηρεί παραθεριστική κατοικία στην Πάτμο φέρεται να οργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά της το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Στο πάρτι εικάζεται ότι έδωσαν το παρών 18 άτομα ανάμεσα στους οποίους φέρεται να είναι και πρώτος τη τάξει τοπικός άρχοντας Λευτέρης Πέντες.

Εάν οι φήμες ισχύουν και έλαβε χώρα το κορωνοπάρτι με τον συγχρωτισμό τόσων ατόμων και του Δημάρχου μέσα σε ένα σπίτι, αυτό είναι κάτι που θα φανεί τα επόμενα 24ωρα.

Πάντως ο κ. Πέντες μέσω της δικηγόρου που εκπροσωπεί το Δήμο Πάτμου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παραβρέθηκε σε ένα τέτοιο γεγονός.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου