LIFE STYLE

Από το Shopping Star στην τηλεκπαίδευση της ΕΡΤ -Η 32χρονη δασκάλα που έγινε viral

από-το-shopping-star-στην-τηλεκπαίδευση-της-ερτ-η-32-819523

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η 32χρονη δασκάλα που εμφανίστηκε στα μαθήματα της τηλεκπαίδευσης μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας της ΕΡΤ.

Κι αυτό γιατί η Σοφία Γεωργανά έχει συμμετάσχει πρόσφατα σε εκπομπή μόδας, στο “Shopping Star” του Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Τη Δευτέρα η εκπαιδευτικός είδε και πάλι τον εαυτό της στην τηλεόραση, αυτήν τη φορά στα πλαίσια της διδασκαλίας για τον τονισμό στην πρώτη τάξη του δημοτικού στην ΕΡΤ 2. Μάλιστα φορούσε το ίδιο πουκάμισο που παρουσίασε και στο “Shopping Star” ως ένα από τα αγαπημένα της ρούχα.

Τα γυρίσματα όπως είπε στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega είχαν γίνει το καλοκαίρι, πριν από τη συμμετοχή της στο Shopping Star. Η σύγκριση των εικόνων, όμως, ήταν αρκετή για να την κάνει θέμα συζήτησης στα social media.

Για τη δασκάλα η συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι δεν πρέπει να συσχετίζεται με τα μαθήματα μέσω τηλεόρασης. Όπως λέει, προσπαθεί να καταλάβει όλους εκείνους που τις τελευταίες ώρες της κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις.

H 32χρονη Σοφία Γεωργανά δηλώνει αφοσιωμένη στη δουλειά της και τονίζει με νόημα πως είναι άδικο να την κρίνουν για όσα επιλέγει να κάνει εκτός μαθημάτων.

Το επεισόδιο του Shopping Star με την εκπαιδευτικό προβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου