ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός ορίων καυγάς και κατηγορίες Αδωνι- Παππά για κανάλια & άδειες

εκτός-ορίων-καυγάς-και-κατηγορίες-αδω-817215

Ενας ακόμη «πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Παππά με αιχμή τις διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», διατύπωσε βαρύτατες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της με γενικό νόημα « τα παίρνουν». Ενω δεσμεύθηκε να τα ψάξει όλα ευχόμενος να μην βρεί τίποτα.

« Τον Τσίπρα τον σιχαίνομαι, τον θεωρώ τρομερό ψεύτη, θεωρώ ότι έκανε τρομερή ζημιά στην Ελλάδα, όμως προδότης δεν είναι. Απλώς ήθελε την εξουσία. Για ποιους λόγους ήθελε την εξουσία θα το δούμε όταν κλείσει αυτός ο κύκλος. Θα τον ψάξουμε όμως πολύ καλά, να το ξέρει» είπε. Και έγινε περισσότερο σαφής και καταγγελτικός λέγοντας « «Πιστεύω ότι τα παίρνουν, από όλες από τις μπάντες και θα τους ψάξω όσο μπορώ περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι ο Τσίπρας ή οι γύρω του…Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί».

Ειδικότερα με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Νίκου Παππά.

«Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παππάς: Η κατηγορία εκτοξεύεται από το φίλο του Πατακού

Σκληρή η απάντηση του Νίκου Παππά ο οποίος εγκάλεσε τη ΝΔ για τα πυρά του Γεργιάδη.

«Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» είπε. Εκανε λόγο για διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και απευθύνθηκε στην ΝΔ ζητώντας να πάρει επίσημα θέση. «Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» ανέφερε η ανακοίνωση του κ. Παππά.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κατηγορίες του βαραίνουν τη ΝΔ

«Η φαιδρότητα και η χυδαιότητα με την οποία επιτίθεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Αντιπρόεδρου της ΝΔ.

«Η σημερινή του λάσπη, όμως, απέναντι στην κυβέρνηση και οι κατηγορίες για «κλέφτες» που «τα παίρνουνε» ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πολιτεύονται με τόσο φτηνά και χυδαία κόλπα».

Πηγή: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου