ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο σύντροφος, ελεύθερος ο πατέρας του 12χρονου που βίαζαν στο Άργος

στη-φυλακή-ο-σύντροφος-ελεύθερος-ο-πατ-816503

Το δρόμο για τη φυλακή ακολούθησε χθες ο ένας από τους δυο δράστες από το Άργος που κατηγορούνται οτι ασελγούσαν σε 12χρονο παιδί, όπου ύστερα από λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως, πρόκειται για παιδί με ειδικές ανάγκες.

Οι δύο άνδρες από το Άργος κατηγορούνται, ύστερα από καταγγελία της μητέρας του παιδιού οτι ασελγούσαν στο 12χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες, ενώ ο ένας είναι και πατέρας του.

Οι δύο άνδρες απολογούνταν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου από νωρίς χθες το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ.

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικους όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής το μαρτύριο του 12χρονου παιδιού με ελαφρά νοητική υστέρηση, το οποίο μένει με τη μητέρα του στην Αθήνα καθώς οι γονείς του είναι διαζευγμένοι, ξεκίνησε τον Μάιο όταν πήγε να μείνει για διακοπές με τον πατέρα του στο Άργος. Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του 12χρονου στο σπίτι του πατέρα, το ομόφυλο ζευγάρι βίασε και ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε βάρος του παιδιού, το οποίο ζήτησε από τη μητέρα του να επιστρέψει στο σπίτι τους. Εκεί, αποκάλυψε στην γιαγιά του το μαρτύριο που έζησε.

Μετά την καταγγελία μητέρας και γιαγιάς το ζευγάρι των ανδρών της φρίκης συνελήφθη στις 8 Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν αποκύημα της φαντασίας του αγοριού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου