ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βρέθηκε σε χαράδρα η 16χρονη Κλαρίσα

κρήτη-βρέθηκε-σε-χαράδρα-η-16χρονη-κλαρ-813845

Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης. Τα ίχνη της είχαν χαθεί πριν από ένα 24ωρο, μετά από βόλτα με φίλες της…

Αίσια κατάληξη είχαν οι έρευνες για το κορίτσι που χάθηκε στις Κουρούτες. Η 16χρονη Κλαρίσα εντοπίστηκε από την ομάδα εθελοντών που έπαιρνε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό της σε χαράδρα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Είναι καλά στην υγεία της με εμφανή ωστόσο τα σημάδια της ταλαιπωρίας. Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης χωρίς να μπορεί να εξηγήσει πως εξαφανίστηκε. Η ζωή της ευτυχώς δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο. Οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν κλιμάκια της ΕΜΑΚ, με ειδικό σκύλο για περιπτώσεις εντοπισμού, της Πυροσβεστικής Υπηρείας, της ΕΛΑΣ και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αμαρίου, εστιάζονταν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή που βρέθηκε.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε πάει βόλτα με φίλες της, έφυγε από την παρέα της αργά χθες το απόγευμα. Ενώ οι φίλες της επέστρεψαν στα σπίτια τους, η ίδια εξαφανίστηκε. Πρόκειται για 16χρονη, η οποία μένει μόνιμα στην Αγγλία και τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Αμάρι, τόπο καταγωγής της μητέρας της.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρίου, Παντελής Μουρτζανός, η ευρύτερη περιοχή δεν κρύβει κινδύνους, γι’ αυτό υπήρχε από την πρώτη στιγμή αισιοδοξία ότι η νεαρή είχε χάσει τον προσανατολισμό της και ήταν καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε να δει ένα κοπάδι με πρόβατα, καθώς η βόλτα που έκαναν με τις φίλες της ήταν σε αγροτική περιοχή.

(newsit.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου