ΕΛΛΑΔΑ

Άνω κάτω η εκπομπή Οικονόμου-Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ -Φιλοξένησαν τον Γ. Πατούλη που έχει κορωνοϊό [βίντεο]

άνω-κάτω-η-εκπομπή-οικονόμου-αναστασο-810142

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου είχαν καλεσμένο χθες τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και επομένως και οι παρουσιαστές θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Ας σημειωθεί ότι θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νικόλαος Πέππας. Υπενθυμίζεται ότι χθες και ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, είχε γνωστοποιήσει στα social media ότι νόσησε και ο ίδιος από τον ιό.

Στην σημερινή εκπομπή, ο Δημήτρης Οικονόμου ήταν μόνος στο στούντιο, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε από άλλο πλατό.

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς. Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες».

Η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά»!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου