ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα οι φωτό πατέρα και εραστή που βίαζαν τον 12χρονο στο Αργος

στη-δημοσιότητα-οι-φωτό-πατέρα-και-ερα-809804

Τις φωτογραφίες του πατέρα και του εραστή του, οι οποίοι προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι βίαζαν τον 12χρονο γιο του πρώτου, έδωσε στη δημοσιότητα η η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου, από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν με αφορμή την παρούσα.

Ωστόσο η δημοσιοποίηση των στοιχείων του πατέρα μοιραία «εκθέτει» και το ανήλικο παιδάκι -θύμα ,μια παράμετρο που φαίνεται ότι αγνόησε η δικαιοσύνη δίνοντας στην αστυνομία εντολή να δημοσιοποιήσει τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους.

Ο πατέρας έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς έχει ποσοστό αναπηρίας 67%. Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο ο σύντροφός του μέχρι τη δίκη τους.

Οι δυο δράστες είναι ο ΙΣΑΑΚΙΔΗς Θωμάς του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννημένος την 13-1-1981 στην Αθήνα και ΠΕΤΡΙΔΗ Πέτρο του Χρήστου και της Αργυρώς, γεννημένο στην Αθήνα στις 15-5-1979.

Οι δυο τους είναι κατηγορούμενοι για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Σχετικά άρθρα:

Φρίκη με τον 12χρονο στο Αργος: Γιαγιά έλα να με πάρεις, δεν περνάω καλά

Στη φυλακή ο σύντροφος, ελεύθερος ο πατέρας του 12χρονου που βίαζαν στο Άργος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου