ΕΛΛΑΔΑ

Νέα παραβίαση του lockdown στις Σέρρες: Ιδιοκτήτης έβαλε δύο πελάτες στο μαγαζί του

νέα-παραβίαση-του-lockdown-στις-σέρρες-ιδιοκ-806732

Συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας παραβιάσεις των μέτρων μέτρα περιορισμού για τη διασπορά του κορονοϊού από τις Σέρρες. Αυτήν τη φορά «σκυτάλη» πήρε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Σιδηρόκαστρο.

Σε έλεγχο που έγινε στο κατάστημα το οποίο λειτουργούσε ως take away, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν στο εσωτερικό του δύο πελάτες. Στον ίδιο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους θαμώνες 300 ευρώ, στον καθένα.

Υπενθυμίζεται ότι, ζευγάρι στις Σέρρες αψήφησε το lockdown και διοργάνωσε πάρτι ονομαστικής γιορτής, ανήμερα του Αγίου Νικολάου.

Έπειτα από καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι του, όπου διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν συνολικά επτά άτομα.

Με εντολή του εισαγγελέα σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον των ιδιοκτητών του σπιτιού για παραβίαση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή μολυσματικών ασθενειών και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκτός από τους οικοδεσπότες πρόστιμα, ύψους 300 ευρώ, επιβλήθηκαν στα υπόλοιπα πέντε άτομα.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου