ΕΛΛΑΔΑ

Τον έφαγαν τα καβούρια. Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα στη Στυλίδα

τον-έφαγαν-τα-καβούρια-λύθηκε-το-μυστή-805998

Πέρασε μια εβδομάδα μέχρι να βρουν την άκρη του νήματος οι αστυνομικοί και να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα στην περιοχή “Καλόγηρος” στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με το Lamiareport πρόκειται για έναν 20χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και είχε πάει για μπάνιο μαζί με άλλους ομοεθνείς του. Τον αναγνώρισαν οι φίλοι του.

Τι λένε οι πληροφορίες:
Ο άτυχος 20χρονος ξεκίνησε από το χωριό Γραμμένη της δυτικής Φθιώτιδας μαζί με άλλους ομοεθνείς του να πάνε για μπάνιο στην περιοχή της Στυλίδας. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι φίλοι του πήγαν στην περιοχή” Καλόγηρος”. Άλλοι ψάρευαν και άλλοι έκαναν μπάνιο.
Ο 20χρονος είπε κάποια στιγμή ότι θα πάει να κάνει καμιά βουτιά και απομακρύνθηκε από τους άλλους. Μετά από ώρες τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν. Υπέθεσαν ότι μπορεί και να έφυγε με κάποιο τρόπο. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο χωριό τον αναζήτησαν και τις επόμενες δυο ημέρες στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τον βρήκαν.
Όμως δεν είπαν τίποτα στις Αρχές γιατί νόμισαν ότι είχε φύγει για Βουλγαρία, αφού όπως οι ίδιοι έλεγαν στο χωριό ο 20χρονος περιφέρονταν εδώ κι εκεί χωρίς να κάθεται πολύ καιρό στο ίδιο μέρος και χωρίς να ενημερώνει τους δικούς του για τις μετακινήσεις του.
Αρχικά φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, αφού από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο 20χρονος να χτύπησε κάνοντας βουτιά στη θάλασσα, να έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια να πνίγηκε. Το τραύμα που στο πρόσωπο και συγκεκριμενα στο κάτω χείλος, πρέπει να έγινε από καβούρια τις ώρες που η σορός ήταν στην άκρη της θάλασσας.
Την υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο Στυλίδας και ακόμη δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αφού είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, ενώ εκκρεμούν και οι απαντήσεις των ιστολογικών εξετάσεων του άτυχου νεαρού.

Πηγή Lamiareport

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου