ΕΛΛΑΔΑ

Καλύβια: Ενέδρα θανάτου για υπάλληλο του Κέντρου Υγείας

καλύβια-ενέδρα-θανάτου-για-υπάλληλο-τ-796277

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. Ο άτυχος άνδρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από συναδέλφους του περίπου στις 9 σήμερα το πρωί.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, όπως όλα δείχνουν, έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και όταν εκείνος μπήκε στο γκαράζ τον πυροβόλησαν: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες. Η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση για τα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος, ώστε να καταφέρει να φτάσει στον δολοφόνο.

O 60χρονος υπάλληλος έμενε στο Κορωπί, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα συνεπής στη δουλειά του και φιλήσυχος άνθρωπος. Έτσι, οι συνάδελφοί του ανησύχησαν ότανείδαν ότι δεν είχε φτάσει στο γραφείο του και επικοινώνησαν με το σπίτι του. Η σύζυγός του τους είπε ότι είχε φύγει κανονικά για τη δουλειά του. Τότε, μία συνάδελφός του κατέβηκε στο γκαράζ και τον είδε πεσμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Επειδή είχε υπέρταση νόμισε ότι μπορεί να είχε υποστεί έμφραγμα. Ωστόσο, πλησιάζοντας είδε τα αίματα και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου