ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στην Πατρών-Πύργου μεθυσμένου με κλεμμένο Ι.Χ. που τραυμάτισε αστυνομικό

καταδίωξη-στην-πατρών-πύργου-μεθυσμέ-79001

Επί 30 χιλιόμετρα οδηγούσε σαν τρελός στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου για να ξεφύγει από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν ένας 36χρονος Ρομά με κλεμμένο αυτοκίνητο! Τελικά, ακινητοποιήθηκε όταν έπεσε στις πλαϊνές μπάρες, αφού όμως πρώτα παρέσυρε έναν αστυνομικό!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί των τμημάτων Ανδραβίδας- Κυλλήνης και Βουπρασίας που περιπολούσαν στην Ανδραβίδα διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν κλεμμένο και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος, όμως, πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη στην εθνική οδό, η οποία πήρε τέλος στα Μποντέικα Αχαΐας, όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι τροχοί και να ακινητοποιηθεί πέφτοντας πάνω σε έναν από τους αστυνομικούς, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά!

Ο 36χρονος δράστης, που δεν είχε καν ταυτότητα, συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, από το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου