ΕΛΛΑΔΑ

Έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που έβαζε τις βαλίτσες στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ

έπαθε-ανακοπή-καρδιάς-την-ώρα-που-έβαζ-782642

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το πρωί στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Λέσβου, όταν ένας ηλικιωμένος, υπέστη ανακοπή καρδιάς, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών! Στις φωτογραφίες φαίνεται καρέ – καρέ η προσπάθεια των ανδρών του ΕΚΑΒ να επαναφέρουν στη ζωή τον ηλικιωμένο άνδρα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα περίπου στις 11:00. Ο άτυχος ηλικιωμένος ετοιμαζόταν να βάλει τα πράγματα του σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με σκοπό να μεταβεί στο χωριό του, η καρδιά του όμως τον πρόδωσε, αφού φαίνεται δεν άντεξε την κούραση και τη ζέστη που επικρατούσε.

Στο σημείο άμεσα επιβάτες και προσωπικό του ΚΤΕΛ έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα χωρίς όμως να αποδώσουν καρπούς καθώς δεν αντιδρούσε η καρδιά του. Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ στο σημείο βρέθηκε και φαρμακοποιός από διπλανό φαρμακείο όπου με μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή προσπάθησε να επαναφέρει τον άνδρα αλλά και πάλι δίχως αποτέλεσμα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ είδαν ότι ο ηλικιωμένος είχε χάσει τις αισθήσεις του και μπήκαν στη μάχη για να τον επαναφέρουν με υπεράνθρωπες προσπάθειες. Προσπάθειες οι οποίες απέδωσαν καρπούς, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας επανήλθε στη ζωή. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης…

Κατέρρευσε στα ΚΤΕΛ από ανακοπή καρδιάς

Πηγή: lesvospost.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου