ΕΛΛΑΔΑ

Το εξώδικο των γονιών της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρέλα

το-εξώδικο-των-γονιών-της-δημοσιογράφ-771996

Εκκληση στα ΜΜΕ για διακριτική παρουσία τους στην κηδεία του παιδιού τους αλλά και την αποφυγή δημοσιευμάτων που αφορούν προσωπική-οικογενειακή της ζωή και απόρρητα ιατρικά δεδομένα, κάνουν οι γονείς της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.

Η Νατάσα Βαρελά έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, την περασμένη Κυριακή. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στα Μέγαρα.

Η εξώδικη δήλωση των γονιών της Νατάσας Βαρελά

Σας δηλώνουμε ότι τη στιγμή που κηδεύουμε το παιδί μας, που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή, μετά λύπης μας λάβαμε γνώση δημοσιευμάτων τα οποία πληγώνουν την οικογένεια μας και αμαυρώνουν τη μνήμη της.

Σας παρακαλούμε θερμά όπως σεβαστείτε το πένθος μας, αποσύρετε και αποφύγετε να δημοσιεύσετε τώρα ή στο μέλλον πληροφορίες που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή της θυγατέρας μας καθώς και απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Επιπλέον, σας γνωστοποιούμε ότι επιθυμούμε την διακριτική παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού της θυγατέρας μας, σεβόμενοι άπαντες τον πόνο μας και την θλίψη μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδίως της διαφύλαξης και προάσπισης της τιμής, υπόληψης και μνήμης της πολυαγαπημένης κόρης μας, Νατάσας Βαρελά, με κάθε μέσο από τη βλάβη που προκαλείται σε αυτήν, άλλως θα ασκήσουμε, δια της δικαστικής οδού, τα νόμιμα δικαιώματα μας

Μέγαρα, 21.08.2018

Οι εξωδίκως δηλούντες γονείς,

Δημήτριος Βαρελάς

Ελένη Βαρελά

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου