ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 11χρονης: Αποκαλύψεις-σοκ από την αθλήτρια για τον προπονητή

βιασμός-11χρονης-αποκαλύψεις-σοκ-από-τη-771729

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως σχετικά την υπόθεση της αθλήτριας, που έπεσε θύμα βιασμού στα 11 της από τον τότε προπονητή της.

Ο ίδιος ο 38χρονος παραδέχεται ότι είχαν ερωτικές επαφές αλλά με τη συγκατάθεση τόσο της ίδιας της κοπέλας όσο και της μητέρας της. Το Σάββατο, η 21χρονη σήμερα αθλήτρια πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και προέβη στην αποκάλυψη ότι ο προπονητής την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει αν μιλούσε στους γονείς της για όσα βίωνε…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, η κοπέλα καττέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο 38χρονος την απειλούσε άλλοτε πως θα σκότωνε τους δικούς την και την ίδια, άλλοτε πως θα τους κατέστρεφε οικονομικά και θα τους διέλυε από ντροπή.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο προπονητής την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 4 χρόνια, τόσο στο πλαίσιο των προπονήσεων όσο και στα ταξίδια για αγώνες σε τουρνουά ιστιοπλοΐας.

Όλα αυτά μέχρι το 2013, όταν η κοπέλα δεν άντεξε και μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου στον Ωρωπό κατέφυγαν στην Αστυνομία. Εκεί ωστόσο δεν βρήκαν την ανταπόκριση που περίμεναν. Ο διοικητής τους συνέστησε να μην ακολουθήσουν τη νομική οδό, καθώς όπως είπε “η κόρη σας είναι διαλυμένη ψυχικά και καλύτερα να μη συρθείτε σε δικαστήρια”.

“Είχα θάψει μέσα μου όλα αυτά που έζησα, όμως μετά από χρόνια και βλέποντας τη Σοφία Μπεκατώρου να μιλά με θάρρος για όσα πέρασε αυτή, αποφάσισα να μιλήσω” φέρεται να είπε στον εισαγγελέα. Μάλιστα οι δυο γυναίκες δεν γνωρίζονταν και η 21χρονη έστειλε ένα μήνυμα μέσω social media στην Μπεκατώρου όπου της είπε όλα όσα είχαν συμβεί.

Από την πλευρά της η Σοφία Μπεκατώρου κατέθεσε στον εισαγγελέα όσα της αποκάλυψε η 21χρονη, για να φτάσουμε στο προηγούμενο Σάββατο, όταν η κοπέλα με τους γονείς της πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα υπό άκρα μυστικότητα.

Χωρίς περιστροφές, κατηγόρησε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 11 ετών. Φέρεται μάλιστα ότι διέψευσε τους ισχυρισμούς του αφενός πως υπήρξε “συναίνεση” εκ μέρους της και αφετέρου πως όλα αυτά συνέβησαν ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, με δεδομένο ότι εκείνος απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013 ενώ η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου