LIFE STYLE

Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: Δεν έπεσα από τα σύννεφα

μιμή-ντενίση-για-γιώργο-κιμούλη-δεν-έπ-769621

“Μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έχω κανέναν λόγο να φοβάμαι. Δεν έπεσα από τα σύννεφα” τόνισε η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στο Πρωινό σχολιάζοντας τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη και όλα όσα ακούγονται σχετικά. Όπως επεσήμανε “μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι οι δύσκολοι. Στην Ελλάδα είμαστε έξι οι μόνιμοι θιασάρχες, δεν είμαστε παραπάνω που να έχουμε μια μακρά πορεία. Αν κοιτάξεις τους θιάσους, όπου δεις να πηγαίνουν όλοι οι ηθοποιοί, σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση. Όπου δεις δυσκολία, δυστοκία και θα παίξει με έναν, δύο ηθοποιούς, κάποιο πρόβλημα υπάρχει εκεί. Ο Γιώργος είναι δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση μαζί του. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Με τον Γιώργο έχουμε συνεργαστεί παιδιά στην “Αστροφεγγιά” και ξέρεις όταν δουλεύεις με κάποιον όταν είσαι μικρός μένει μια γλυκιά ανάμνηση. Δεν τον ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι τις κοπέλες. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι μαζί μου δέκα χρόνια, είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης, μια ψυχή αγγελική θα έλεγα, ποτέ δεν έχει κανένα θέμα, ίσα ίσα που προσπαθεί να με προστατεύσει κι εμένα πολλές φορές. Τη Ζέτα την ξέρω, την εκτιμώ πάρα πολύ, είναι μια πολύ ευαίσθητη κοινωνικά κοπέλα και γι’ αυτό έχει ασχοληθεί με πολλά θέματα. Δεν πιστεύω καμιά γυναίκα ότι βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δεν θα το κάνει. Όταν διάβαζα κι αυτές τις αηδίες για την Μπεκατώρου, ότι το κάνει για τον έναν λόγο το κάνει για τον άλλο. Ποια γυναίκα με παιδιά θέλει να βγει να πει ότι τη βίασαν, καμία! Ποια ηθοποιός θέλει να βγει να πει ότι “με κλώτσησαν”, δηλαδή δεν με σεβάστηκαν καθόλου; Δεν γίνεται!” τόνισε η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε:

“Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν φέρεται καλά στους ηθοποιούς, ότι φέρεται άσχημα. Είναι και άλλοι ηθοποιοί-θιασάρχες, εγώ φαντάζομαι και για ποιους, και σκηνοθέτες υπάρχουν. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Κακά τα ψέματα, στο θέατρο γνωριζόμαστε όλοι. Οι θιασάρχες είμαστε πολύ λίγοι που είμαστε πολλά χρόνια, είκοσι, τριάντα χρόνια. Εγώ είμαι 38”.

Για την Κατερίνα Γερονικολού είπε: “Μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια γιατί της χρωστούσαν τα χρήματά της από την παράσταση. Δεν ξέρω αν είχαν βριστεί. Δεν μιλάει η Κατερίνα. Έτσι ξέρω, ότι είχαν θέμα στο “Δον Ζουάν”, όχι μόνο η Κατερίνα, πολλές κοπέλες, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι”.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου