LIFE STYLE

Ζέτα Δούκα: Η όλο νόημα ανάρτηση για το… αυτογκόλ μετά την ανακοίνωση του Φιλιππίδη

ζέτα-δούκα-η-όλο-νόημα-ανάρτηση-για-το8230-763712

Με μία όλο νόημα ανάρτησή της στο instagram, η Ζέτα Δούκα δίνει συνέχεια στο σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου περί “αυτογκόλ”, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε δια των πληρεξούσιων δικηγόρων του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ζητώντας να μην εμπλακεί το όνομά του με περιστατικά που τον προσβάλλουν και αγνοεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θέμη Σοφού.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία ήταν και η πρώτη που ξεκίνησε τη “χιονοστιβάδα” των αποκαλύψεων κακοποιητικής και βίαιης συμπεριφοράς στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου, σχολιάζει με… νούμερα και σαφές υπονοούμενο στην ανάρτησή της: “Ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…“, ενώ εξηγεί και τι σημαίνει… το αυτογκόλ.

Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο” γράφει στην ανακοίνωσή του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ παρακαλεί τα ΜΜΕ, να σεβαστούν τη σύζυγο και το παιδί του, λέγοντας ότι “με τα τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα” και προειδοποιεί όποιον δεν σεβαστεί την τοποθέτησή του πως επιφυλάσσεται ρητώς παντός εν γένει νόμιμου δικαιώματός του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου