ΕΛΛΑΔΑ

Η εμμονή της 35χρονης φιλολόγου με τον 13χρονο μαθητή της: «Σε παρακαλώ απάντησέ μου»

η-εμμονή-της-35χρονης-φιλολόγου-με-τον-13χ-762595

“Σε παρακαλώ απάντησε μου”. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία μηνύματα που έστειλε η 35χρονη φιλόλογος στον 13χρονο μαθητή κι ενώ το κινητό τηλέφωνο του μαθητή της και οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν μπει στο “μικροσκόπιο” των ανδρών της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η καθηγήτρια που πλέον κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανήλικου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη άλλα όχι τα 14 έτη κατ΄ εξακολούθηση, όταν είδε το τελευταίο χρονικό διάστημα τον 13χρονο να σταματά κάθε είδος επικοινωνίας μαζί της, συνέχισε να του στέλνει μηνύματα ζητώντας του να της απαντήσει.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την εκπαιδευτικό να γνώριζε ότι η γονείς του ανηλίκου είχαν καταφύγει στην αστυνομία κι είχαν καταγγείλει τις ερωτικές περιπτύξεις που είχε με τον γιο τους, καταθέτοντας μάλιστα και οπτικό υλικό από ερωτικές περιπτύξεις των δύο τους σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Βορείων Προαστίων.

Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να ενοχλεί τον μαθητή της Β΄ γυμνασίου, Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί η καθηγήτρια προσπαθούσε να μάθει τι γίνεται με τις έρευνες που είχαν ξεκινήσει, αλλά και ότι είχε ερωτική εξάρτηση με τον ανήλικο. “Σε σκέφτομαι”, “ γιατί δεν μου απαντάς” ήταν μερικά ακόμα από τα μηνύματα που έστειλε η 35χρονη από τις 20 Ιανουαρίου και μετά στον ανήλικο.

Στις 20 Ιανουαρίου η μητέρα του 13χρονου μαθητή είχε προσέλθει στη υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε τόσο το οπτικό υλικό που βρήκε στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο του γιου της όσο και μηνύματα που υπήρχαν στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φιλόλογος που φαίνεται να είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με το μαθητή της τους τελευταίους τέσσερις με πέντε μήνες, είχε αναλάβει από τις αρχές του 2020 να του κάνει ιδιαίτερα στο μάθημα των ελληνικών. Είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών του, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ.

Η 35χρονη είναι σε διάσταση με τον σύζυγο της, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι που είναι δύο ετών, ποτέ δεν είχε δώσει στο παρελθόν όπως λένε άτομα που τη γνωρίζουν το παραμικρό δικαίωμα.

Μάλιστα εκτός από φιλόλογος ήταν και δασκάλα χορού. Με τη δεύτερη ιδιότητας της είχε συνάψει πολλές συμβάσεις με δήμους και παρέδιδε μαθήματα σε πολλούς ανήλικους. Σε μια από τις τάξεις των μικρών χορευτών της πήγαινε και ο γιος μια φίλη της η οποία έπεσε από τα σύννεφα μόλις γνωστοποιήθηκε η υπόθεση.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου