ΕΛΛΑΔΑ

Ζητούν δικαίωση οι οικείοι του Θ. Λαζανά

ζητούν-δικαίωση-οι-οικείοι-του-θ-λαζαν-76168

Οργισμένη είναι η οικογένεια του Θανάση Λαζανά μετά την είδηση της εξαφάνισης του ανθρώπου που δολοφόνησε τον άνδρα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως προκλητική την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης. «Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει πλέον τρόπος να δικαιωθεί η οικογένεια. Δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο να αντιδράσουμε.

Σημειωτέον ότι ο δράστης πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν γνωρίζουμε που έχει πάει και που βρίσκεται » δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Θύμιος Κόκλας, ξάδερφος του δολοφονημένου Πατρινού και ζητάει δικαίωση για τον άδικο χαμό του 30χρονου.

«Η ποινή της κάθειρξης των 15 ετών που επιβλήθηκε από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων την Παρασκευή, ερήμην του κατηγορούμενου, καμία σημασία δεν έχει πλέον, μιας και ο δράστης της ανθρωποκτονίας έχει μάλλον διαφύγει από την Ελλάδα».

Όπως τονίζει ο κ. Κόκλας «θα μπορούσε με τη μέθοδο DNA εξ αρχής να προσδιοριστεί η ηλικία του δράστη, όπως είχε γίνει και σε άλλες περιπτώσεις». Σημειώνει ότι ακόμα και στην περίπτωση επίθεσης από μετανάστες «δεν έχει πλέον κανένα νόημα να καλέσεις την Αστυνομία, αφού είσαι πλέον γυμνός και μόνος σου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου