ΕΛΛΑΔΑ

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Φωτογράφισε» εκλογές

οδ-κωνσταντινόπουλος-φωτογράφισε-759851

Ως έμμεση αναφορά στο ενδεχόμενο των εκλογών ερμηνεύθηκε από βουλευτές η αποστροφή της ομιλίας του υφυπουργού Ανάπτυξης και βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλου στην συζήτηση επί του προϋπολογισμού.

«Για να έχουμε πολιτική σταθερότητα χρειάζεται πολιτικό πλαίσιο για το επόμενο διάστημα», είπε, υπογραμμίζοντας ότι εμείς, ως κυβέρνηση, ως βουλευτές, έχουμε ένα και μόνο στήριγμα για να πάρουμε τις αποφάσεις και να οδηγήσουμε τη χώρα σε αυτή την εποχή: τη βούληση των πολιτών».

«Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και αναφοράς μας, σε όλη μας την πορεία. Και οι πολίτες γνωρίζουν το παρελθόν και πιστεύουν και ελπίζουν στο μέλλον», συμπλήρωσε.

Αναφερθείς εξάλλου στις προτάσεις ανεξάρτητων βουλευτών για συναινετικές λύσεις εν όψει της προεδρικής εκλογής, είπε ότι «οι ανεξάρτητοι βουλευτές θέλουν και πιστεύουν, λένε, στην πολιτική σταθερότητα και θέλουν εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Και (προ)καλώντας τους ουσιαστικά να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό, είπε ως έμπρακτο βήμα συναίνεσης, είπε: «Η πολιτική σταθερότητα δεν είναι χωρίς περιεχόμενο, η ψήφιση του προϋπολογισμού είναι προϋπόθεση».

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου