ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της 31χρονης Κάλλιας που σκοτώθηκε σε φαράγγι στην Κρήτη

θρήνος-στην-κηδεία-της-31χρονης-κάλλιας-759216

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Σκαλάνι εκεί όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της 31χρονης νηπιαγωγού Κάλλιας Μηλιαρά.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι βρέθηκαν εκεί να αποχαιρετίσουν το χαμογελαστό παιδί με τα καταπράσινα μάτια. Μέχρι και φίλοι της από το εξωτερικό έφτασαν στην Κρήτη για να της πουν το ύστατο χαίρε. Άνθρωποι που έκαναν μαζί το ίδιο σπορ και είχαν ζήσει περιπέτειες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Άλλωστε και εκείνη πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφτεί την Ισλανδία για να κάνει πεζοπορία τους.

Έξω από την εκκλησία φίλοι της μοίραζαν μπομπονιέρες και γλυκά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το αγγελικό αυτό πλάσμα δεν θα είναι πια κοντά τους.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Απίστευτο μποτιλιάρισμα σημειώθηκε και από τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην περιοχή.Μάλιστα σημειώθηκε και σύγκρουση δύο οχημάτων

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε μία στιγμή το νήμα της ζωής της 31χρονης Κάλλιας κόπηκε.

Η νεαρή νηπιαγωγός, που εργαζόταν σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο, αγαπούσε ιδιαίτερα την πεζοπορία και συνήθιζε να κάνει εκδρομές με την παρέα της. Η Κυριακάτικη ωστόσο εξόρμηση στο φαράγγι του Αμπά, σε μια περιοχή αχαρτογράφητη και αρκετά επικίνδυνη αποδείχθηκε η μοιραία.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία και μισή μετά το μεσημέρι, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μία απεγνωσμένη κλήση συνδρομής σε βοήθεια από συνοδοιπόρο της Κάλλιας. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού της ήταν δύσκολη και πολύωρη ενώ κατά την διάρκειά της τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Καλό σου ταξίδι Κάλλια»

Πηγή: cretapost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου