ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητικός σε κορονοϊό ο Ακης Τσοχατζόπουλος -Δήλωση της Βίκυς Σταμάτη

αρνητικός-σε-κορονοϊό-ο-ακης-τσοχατζό-758676

Αρνητικό σε κορονοϊό ήταν το τεστ στον Ακη Τσοχατζόπουλο ο οποίος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο από το πρωί της Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πνευμονία, γι’ αυτό αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο πρώην υπουργός παρουσίασε και καρδιακές αρρυθμίες, ενώ έχει χαμηλή συνείδηση. Ηδη οι γιατροί τον υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα, η Βίκυ Σταμάτη προέβη σε δήλωση μετά την επιδείνωση της υγείας του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη δήλωσή της η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει ότι η οικογένειά της «δοκιμάζεται», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Ακης είναι αγωνιστής».

Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Ολα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Ακη. Αυτήν τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου