ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Τσίπρα με τον πατέρα του Ν.Ρωμανού

συνάντηση-τσίπρα-με-τον-πατέρα-του-ν-ρω-758064

Τη στήριξή του στον Νίκο Ρωμανό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον πατέρα του απεργού πείνας, με τον οποίο συναντήθηκε τη Δευτέρα. Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «την ώρα που υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, ουδείς δικαιούται να συμπεριφέρεται ως Πόντιος Πιλάτος».

Η συνάντηση μεταξύ του πατέρα του απεργού πείνας και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του Γιώργου Ρωμανού και είχε διάρκεια μισή ώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία. Δεν μπορεί να απαξιώνεται και να συνθλίβεται στις συμπληγάδες των αρμοδιοτήτων κυβέρνησης και Δικαιοσύνης. Την ώρα που υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, που διεκδικεί το δικαίωμά του στη μόρφωση, ουδείς δικαιούται να συμπεριφέρεται ως Πόντιος Πιλάτος».

Ο Γιώργος Ρωμανός είχε τη Δευτέρα συνάντηση και με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα των εκπαιδευτικών αδειών που διεκδικεί ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος βρίσκεται στην 29η ημέρα απεργίας πείνας, ωστόσο η συνάντηση απέβη άκαρπη.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου