ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερα από 20 άτομα με κοροναϊό μετά τον γάμο-υγειονομική «βόμβα»

θεσσαλονίκη-περισσότερα-από-20-άτομα-με-757986

Σε υγειονομική βόμβα μετατράπηκε ο γάμος στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 21 επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού μέχρι στιγμής.

Τα πρώτα άτομα παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα την Τρίτη. Την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικοί στον ιό και την Πέμπτη μια ομάδα καλεσμένων πήγε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για να υποβληθεί στο ειδικό τεστ.

Αρχικά από τα 12 άτομα που ελέγχθησαν, τα 10 ήταν θετικά και όσο περνάει η ώρα τα κρούσματα αυξάνονται (21 έως τώρα), μεταξύ των οποίων ο γαμπρός, η νύφη, η μητέρα του γαμπρού, ο dj.

Στο γάμο οι καλεσμένοι ήταν 100-150 άτομα, όταν όμως η τελετή που έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου στους Αμπελόκηπους, ολοκληρώθηκε, 40 άτομα μπήκαν στο ναό ώστε το ζευγάρι να βαφτίσει το παιδί του.

Αναφορικά στην διαδήλωση του γάμου, που έγινε σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε προγραμματιστεί σε ανοιχτό χώρο, λόγω δυνατής βροχής οι καλεσμένοι μπήκαν σε εσωτερικό για να προφυλαχθούν.

Έντονος συγχρωτισμός καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε πλήρη ισχύ τα περιοριστικά μέτρα, με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς του κοροναϊού.

Ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου