ΕΛΛΑΔΑ

“Θάλεια”: στην Εύβοια ο Νίκος Χαρδαλιάς

θάλεια-στην-εύβοια-ο-νίκος-χαρδαλι-753843

Στην Εύβοια, που μετρά ήδη τέσσερις νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές, μεταβαίνει εκτάκτως ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για εκτίμηση της κατάστασης και για τον συντονισμό της αντιμετώπισής της.

Από πλευράς του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη των απεγκλωβισμών και των ενεργειών που γίνονται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν από την πρώτη στιγμή σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά και τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βάκα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όλο το βράδυ στην Πολιτική Προστασία είχε σημάνει συναγερμός και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μαζί με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ξενύχτησαν στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι. Έγινε γιγαντιαία κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με δεκάδες απεγκλωβισμούς από αέρος, με μηχανήματα, ακόμα και με λέμβους.

ant1news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου