ΕΛΛΑΔΑ

«Τσουχτερά» πρόστιμα στην Ξάνθη λόγω συνωστισμού σε γλέντια γάμων

τσουχτερά-πρόστιμα-στην-ξάνθη-λόγω-751898

«Τσουχτερά» πρόστιμα χιλιάδων ευρώ επέβαλε η Αστυνομία στην Ξάνθη, καθώς δεν φαίνεται να συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον κορωνοϊό και πραγματοποιούν… ανενόχλητοι γαμήλια γλέντια.

Η πρώτη καμπάνα, σύμφωνα με το www.xanthinea.gr αφορά τον οικισμό του Εχίνου -ο οποίος είχε τεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καθεστώς ολικής καραντίνας- όπου η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ σε διοργανωτή γάμου (συγγενικό πρόσωπο των νεόνυμφων) καθώς διαπιστώθηκε πως στο γλέντι βρίσκονταν επιπλέον 100 άτομα από το επιτρεπόμενο όριο. Στη δεύτερη περίπτωση που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τις Αστυνομικές Αρχές της Ξάνθης, βεβαιώθηκε και νέο πρόστιμο στην ορεινή ζώνη πάλι σε γάμο για αντίστοιχες παραβάσεις.

Δυστυχώς αντίστοιχες εικόνες δεν καταγράφονται μόνο στον Εχίνο, αλλά γλέντια και γάμοι με τη συμμετοχή δεκάδων και εκατοντάδων πολιτών έχουν λάβει χώρα ευρύτερα σε διάφορες περιοχές της ορεινής Ξάνθης και έχουν προκαλέσει προβληματισμό.

Πρόσφατες άλλωστε είναι οι εικόνες που κατέγραψε το XanthiNea.gr με ξέφρενα πάρτι και απίστευτους συνωστισμούς σε γάμους και γλέντια στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης.

Βέβαια την ίδια στιγμή τελούνται γάμοι στην ίδια περιοχή όπου ακολουθούνται κατά γράμμα οι σχετικές οδηγίες και τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τους προβλεπόμενους καλεσμένους αλλά και τις σχετικές αποστάσεις ασφαλείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου