LIFE STYLE

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας οδηγεί το ταχύπλοό του και κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά

ο-βασιλιάς-της-ολλανδίας-οδηγεί-το-ταχ-745130

Διακοπές στην Ελλάδα κάνουν ο ο βασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος της Ολλανδίας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, βασίλισσα Μάξιμα και τα παιδιά τους.

Η οικογένεια διατηρεί έπαυλη στο Πόρτο Χέλι εδώ και οκτώ χρόνια, και επισκέφτεται συχνά την χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μάλιστα, έχουν ένα πολυτελές ταχύπλοο με το οποίο ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά.

Η τελευταία στάση τους ήταν ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο ελληνικό νησί, η Μήλος και η οικογένεια έκανε μπάνιο στο Κλέφτικο ενώ έφαγε σε ταβέρνα του νησιού και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη της.

Το ζεύγος των γαλαζοαίματων έκανε βόλτες με ταχύπλοο στο Κλέφτικο ενώ το σκάφος οδηγούσε ο ίδιος ο Βασιλιάς, Γουλιέλμος-Αλέξανδρος, ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού.

Επίσκεψη και στην Υδρα

Η προηγούμενη στάση της βασιλικής οικογένειας, ήταν η Ύδρα.

Η ασφάλεια του βασιλιά της Ολλανδίας είναι ιδιαίτερα διακριτική όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά που επισκέπτεται την περιοχή της Αργολίδας προκειμένου να περάσει ανέμελα τις διακοπές του.

Ο Γουλιέλμος – Αλέξανδρος διαθέτει επίσης και πολυτελή θαλαμηγό αλλά προτιμά σε κοντινές αποστάσεις να μετακινείται με το ταχύπλοο.

O αθλητικός Βασιλιάς

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και λατρεύει τη θάλασσα. Εκτός από χειριστής ταχυπλόου είναι και χειριστής αεροσκάφους, μάλιστα συνηθίζει να οδηγεί ο ίδιος το βασιλικό αεροσκάφος.

Ακόμη είχε συμμετάσχει με ψευδώνυμο σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις, τόσο στους Αγώνες της Φρισίας Ελφστέντενστοτ το 1986, διανύοντας μια απόσταση 200 χιλιομέτρων, κάνοντας παγοδρομία αλλά και στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το 1992 με το ίδιο ψευδώνυμο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου