ΕΛΛΑΔΑ

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κρύψει τη διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ

βούλτεψη-ο-τσίπρας-προσπαθεί-να-κρύψε-74489

Για «μεγάλη αγωνία» του Αλέξη Τσίπρα «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και… επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Φεστιβάλ Νεολαίας του κόμματος.

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε ’διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους’» δήλωσε η Σ.Βούλτεψη.

«Άρον-άρον απέσυρε την… ’απόσυρση’ χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης και τη δήλωση Σταθάκη ότι ’μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ’. Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για «μεγάλη αγωνία» του κ. Τσίπρα «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και… επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του» κατέληξε.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου