ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί επαναφέρει τον πυρσό στο λογότυπό της η ΝΔ

γιατί-επαναφέρει-τον-πυρσό-στο-λογότυ-741897

Επετειακές αλλαγές ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα 44α γενέθλια της που θα εορταστούν με κάθε επισημότητα την Πέμπτη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της εκδήλωσης στοχεύουν στην αποτύπωση της ιστορικής συνέχειας και των διαχρονικών ιδεών που αποτελούν οδηγό της παράταξης και ταυτόχρονα της εξέλιξης και της ανανέωσης των τελευταίων χρόνων, τόσο σε προγραμματικό λόγο όσο και σε πρόσωπα

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν πρώην Πρωθυπουργοί και πρόεδροι του κόμματος, πρώην και νυν βουλευτές τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην υπουργοί, καθώς επίσης στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου 74» που έχουν έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο που θα περιμένει τους προσκεκλημένους αφορά την αλλαγή στο λογότυπο της παράταξης: Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γραφιστική του υλοποίηση θα παραπέμπει στο άνοιγμα της παράταξης σε όλους τους πολίτες, επαναφέροντας παράλληλα τον ιστορικό πυρσό του κόμματος. Ταυτόχρονα έχει προβλεφθεί η δυνατότητα γραφιστικής διαφοροποίησης ανάλογα με τη χρήση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πυρσός είχε αφαιρεθεί από το λογότυπο του κόμματος το 2011 επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας αντιδράσεις σε κύκλους του κόμματος.

Πηγή:skai.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου