ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση της θερμοκρασίας κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου

πτώση-της-θερμοκρασίας-κατά-2-με-3-βαθμο-736689

Μετά την Παρασκευή επάνοδος σε κανονικές τιμές της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 35 με 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 33 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 37 και 36 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα επικρατήσει θαλάσσια αύρα (νοτιαδάκι στο Σαρωνικό) Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 2/9/2007 είχαμε ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες σε Κασσάνδρα Χαλκιδικής και την Αλεξανδρούπολη. Το 2014 είχαμε πλημμύρες στα Ιωάννινα ενώ οι κεραυνοί στην Ηγουμενίτσα προκάλεσαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος για 10 ώρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου