ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 23χρονου στο κέντρο Αθήνας

εξιχνιάστηκε-η-ανθρωποκτονία-23χρονου-735113

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 23χρονου και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού που διαπράχθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική της ανακοίνωση ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας είναι 32χρονος αλλοδαπός και φυσικοί αυτουργοί επτά ομοεθνείς του, εκ των οποίων οι πέντε είναι και δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν έντεκα ακόμη αλλοδαποί που συμμετείχαν στη συμπλοκή στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 23χρονου αλλοδαπού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκαν μεσημβρινές ώρες της 13-2-2020 στο κέντρο της Αθήνας.

Τα ανωτέρω αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, μελών ομάδων οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στην περιοχή.

Αιτία της συμπλοκής ήταν η προσπάθεια επικράτησης των ανωτέρω ομάδων, στη περιοχή «δικαιοδοσίας» τους, καθώς και άλλες διαφορές που προέκυπταν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Αποτέλεσμα της ανωτέρω συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του 25χρονου.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου