ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννιτσά: Αρνούνται να κάνουν το τεστ μετά τα 46 κρούσματα σε εργοστάσιο

γιαννιτσά-αρνούνται-να-κάνουν-το-τεστ-730628

Συναγερμός έχει σημάνει στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, όπου έχουν εντοπιστεί μέχρι ώρας 46 κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κάποιοι αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ, παρόλο που υπάρχει τεράστια ανησυχία για διασπορά του ιού στην περιοχή. Ειδικότερα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πήγε να πάρει δείγματα από 15 άτομα και οι 10 δεν δέχθηκαννα κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό.

Σημειώνεται πως στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά, εργάζονται περίπου 680 εποχικοί υπάλληλοι και, όταν εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού, βρίσκονταν εκεί 150 εργάτες.

Διέκοψε τη λειτουργία του το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά

Διέκοψε τη λειτουργία του “μέχρι νεωτέρας” το εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ, “η εταιρεία μας, η οποία σημειωτέον τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον COVID-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της”.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου