ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε τροχαίο [βίντεο]

θρήνος-στο-τελευταίο-αντίο-στον-αστυν-728742

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 33χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στην παραλιακή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

Με τη λέξη “αθάνατος” και τιμές που απέδωσε άγημα, οι συνάδελφοί του αποχαιρέτησαν τον 33χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ποσειδώνος το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στην Νάουσα την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Πατέρας ενός μικρού παιδιού

Τραγικό θάνατο βρήκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, Βαγγέλης Νοΐδης, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Άγιο Κοσμά.

Ο 33χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο συνάδελφός του, με τον οποίο επέβαινε μαζί στη μοτοσικλέτα. Όλοι οι συνάδελφοι του 33χρονου μιλούν για έναν εξαιρετικό αστυνομικό που υπηρέτησε με ήθος την Αστυνομία.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο, λίγο μετά τις 14:30, μετά από σήμα από το κέντρο τους να πάνε σε φωτιά. Οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν λάβει σήμα να μεταβούν σε πυρκαγιά σε οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Ενώ έφθαναν στο σημείο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσαν πίσω από προπορευόμενο όχημα με σφοδρότητα. Ο ένας αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του και ο δεύτερος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου