ΕΛΛΑΔΑ

Θεσ/νίκη: Αντιδήμαρχος- κομάντο απέτρεψε & ακινητοποίησε διαρρήκτη

θεσ-νίκη-αντιδήμαρχος-κομάντο-απέτρε-728671

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Σωκράτη Δημητριάδη. O κ. Δημητριάδης είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του επί της οδού Αγγελάκη και είχε μεταβεί για προσωπική του δουλειά στο κέντρο της πόλης. Όταν επέστρεψε, είδε τον διαρρήκτη εντός του οχήματος και όχι μόνο κατάφερε να αποτρέψει τη διάρρηξη, αλλά βοήθησε και στη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητριάδης φρόντισε αρχικά να φωνάξει, προκειμένου να τρέψει τον διαρρήκτη σε φυγή. Και αφού τα κατάφερε, εν συνεχεία τον κατεδίωξε και με τη βοήθεια ενός δικυκλιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περνούσε από το σημείο, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει για να σπεύσει στη συνέχεια η Αστυνομία και να του περάσει χειροπέδες.

«Είχα κλειδώσει κανονικά το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω πως μπήκε μέσα σε αυτό. Πήρε κάποια αντικείμενα το άτομο», είπε στη Voria.gr ο κ. Δημητριάδης. Ο αντιδήμαρχος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου προκειμένου να καταθέσει μήνυση.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου