ΕΛΛΑΔΑ

Δίδυμα αρκουδάκια φόρεσαν μάσκα για να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές

δίδυμα-αρκουδάκια-φόρεσαν-μάσκα-για-ν-727476

Σήμερα το πρωί ο διευθυντής του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας βρήκε στην είσοδο του σχολείου, όπου συστεγάζονται και συνδιοικούνται τα 14ο & 20ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας, δύο αρκουδάκια δίδυμα, αγοράκι και κοριτσάκι που περίμεναν και ήθελα να φοιτήσουν στα σχολεία στην πρώτη τάξη.

Φορούσαν τη μάσκα τους και παρακάλεσαν τον διευθυντή για την εγγραφή. Ο διευθυντής ανταποκρίθηκε άμεσα και έγραψε τα δύο αρκουδάκια. Το ένα στο 14ο και το άλλο στο 20ο. Δεν είχαν όμως πιστοποιητικό γέννησης μαζί τους και ούτε ήξεραν το όνομά τους.

Έτσι στο MySchool γράφτηκαν ως «Δεκατεσσερούλης» και «Εικοσούλα». Τους έδωσε μάλιστα και την κονκάρδα του κάθε αχολείου. Κάθισαν σε ατομικά θρανία και περιμένουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, ειδικά βέβαια τα πρωτάκια, τα συνομήλικά τους.

Αύριο, όπως και κάθε μέρα θα υποδέχονται τους μικρούς συμμαθητές και συμμαθήτριές των και μαζί θα μάθουν πώς να φορούν τη μάσκα και πολλά άλλα στο διάβα αυτής της δύσκολης για όλους χρονιάς.

«Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία και δύναμη στα παιδιά μας, στους γονείς των και στους εκπαιδευτικούς.

Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε ένα ιό, αρκεί να ακούμε τους ειδικούς και να εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα, δύσκολα ομολογουμένως για όλους. Ας ευχηθούμε να βγούμε από αυτή την κρίση κερδισμένοι και καλύτεροι.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! “Ο ευρών τα δίδυμα αρκουδάκια” Νίκος Κύρκος, διευθυντής 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας» αναφέρει στο μήνυμά του ο διευθυντής.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου