ΕΛΛΑΔΑ

Έμποροι ναρκωτικών «παρακολουθούσαν» την αστυνομία

έμποροι-ναρκωτικών-παρακολουθούσαν-725696

Τις συχνότητες των ασυρμάτων της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε μέσω ενός φορητού πομποδέκτη ένα ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, ώστε να αποφεύγει τα μπλόκα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων χασίς! Μάλιστα, στο σπίτι τους βρέθηκε και ένα καπέλο με το σήμα της Αστυνομίας!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Φλώρινας εντόπισαν αρχικά τον 35χρονο Έλληνα τη στιγμή που ετοιμαζόταν να πουλήσει ένα κιλό και 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τον συνέλαβαν. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν συσκευασίες με άλλα δυο κιλά και 105 γραμμάρια κάνναβης και συνελήφθη η 29χρονη σύντροφός του.

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη ένα χασισόδεντρο, ένα πιστόλι replica, ένα κυνηγετικό όπλο, τρία μαχαίρια, ένα σπαθί, τρία αυτοσχέδια φυσίγγια πυροβόλου όπλου, πέντε κροτίδες και ο φορητός πομποδέκτης, καθώς και 2.600 ευρώπου κατασχέθηκαν μαζί με μία μοτοσικλέτα ως προϊόντα και μέσο για την πώληση ναρκωτικών. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας για παράνομη κατοχή όπλων και κροτίδων, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Σε άλλη επιχείρηση στην πόλη της Φλώρινας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 21χρονο Έλληνα επειδή προμήθευσε με κάνναβη άλλους τέσσερις ηλικίας 32, 33, 34 και 23 χρόνων. Στο σπίτι του βρέθηκαν μία συσκευή για την υδροπονική καλλιέργεια επτά δενδρυλλίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 562 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο τρίφτες κάνναβης και 480 ευρώ.
Άλλα 30,2 γραμμάρια χασίς σε διάφορες συσκευασίες μαζί με έναν τρίφτη και δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου κατασχέθηκαν στα σπίτια των τεσσάρων αγοραστών που οδηγήθηκαν μαζί με τον 21χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου