ΕΛΛΑΔΑ

Λοβέρδος: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποφευχθούν οι εκλογές

λοβέρδος-θα-κάνουμε-ότι-μπορούμε-για-ν-725148

Αντίθετος στο ενδεχόμενο εκλογών εμφανίστηκε με συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότιαν περνάει από το χέρι του θα κάνει ότι μπορεί για να αποφευχθούν

«Αν από το χέρι μας περνάει να αποφευχθούν οι εκλογές θα αποφευχθούν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος Συμφωνία για την Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος επέκρινε εμμέσως τη στάση της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι «να λες μεσούσης της τουριστικής περιόδου που το 30% του λαού ασχολείται ότι δε θα πάρεις χρήματα, θα πάρεις του χρόνου ισοδυναμεί με καταστροφή».

«Απόλυτο και τυφλό λάθος η στάση του Σαμαρά για την ΕΡΤ, αλλά όταν κάνεις κριτική γίνεται για να επανορθωθούν λάθη ή να αλλάξει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της ίδιας της βουλής» διευκρίνισε.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή το ζητούμενο είναι η αναδιάρθρωση και όχι το λουκέτο της ΕΡΤ αλλά όπως τη χρειάζεται η κοινωνία. «Αν έρθει το σχέδιο Μόσιαλου στη Βουλή για το οποίο ο κ. Σαμαράς δεν είχε συμφωνήσει επικαλούμενος ως λόγο ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μεταβατική, εγώ θα το ψηφίσω θα είμαι ενιαίος στη στάση μου και το 2011 και σήμερα» διευκρίνισε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου