LIFE STYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψή του

ανδρέας-μικρούτσικος-η-πρώτη-αντίδρα-713233

Σαν “βόμβα” έσκασε χθες βράδυ η είδηση ότι συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του. Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου στο όχημά τους στην περιοχή του Περιστερίου, όταν τους σταμάτησαν ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, ενώ λίγες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον Alpha και στην εκπομπή “T-Live”, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη. “Το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω. Δηλαδή εξύβριση. Και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ” είπε ο κ. Μικρούτσικος.

Το χρονικό της σύλληψης

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού ελέγχου από τις Αρχές διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του παρουσιαστή εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για δυσφήμιση ενώ για τη σύντροφό του ένταλμα σύλληψης για οικονομικές εκκρεμότητες.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για δυσφήμιση. Αμφότεροι δεν είχαν εκτίσει ή εξοφλήσει οικονομικά τις ποινές που τους είχαν επιδικαστεί και εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν.

Οπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες μετά και με εντολή εισαγγελέα, τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του αφέθηκαν ελεύθεροι.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου