ΕΛΛΑΔΑ

Αινιγματική δήλωση Βενιζέλου: Ετοιμάστε τα ψηφοδέλτια για το 2016 αλλά να είστε έτοιμοι και για το 2015

αινιγματική-δήλωση-βενιζέλου-ετοιμά-71204

Στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών φαίνεται πως αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σύσκεψη που είχε με στελέχη που συμμετέχουν στην προσπαθεια συγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε στη συνεδρίαση ότι «Ετοιμάζουμε τα ψηφοδέλτια μας στο πνεύμα αυτών που συγκροτήσαμε για την Ελιά. Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές του 2016, αλλά να είμαστε έτοιμοι και για το 2015».

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε εγρήγορση και πρόσθεσε ότι η παράταξη στοχεύει στη διασφάλιση της πολιτικής και θεσμικής σταθερότητας με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναφορικά με αυτό το ζήτημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «εξαρτάται από τη στάση κομμάτων και βουλευτών», αλλά πρόσθεσε πως «πρεπει να είμαστε έτοιμοι και για την άλλη εκδοχή, να δώσουμε μια μάχη ενώπιον του εκλογικού σώματος».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι αν προκληθούν εκλογές από τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι χαμένες για την κυβερνητική πλειοψηφία.»

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου