LIFE STYLE

O Δημήτρης Λιγνάδης προσφεύγει και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

o-δημήτρης-λιγνάδης-προσφεύγει-και-στη-710531

Έτοιμος να κινηθεί νομικά, αν γίνει σε βάρος του αναφορά σε σχέση με τις καταγγελίες που «τραντάζουν» τον χώρο του θεάτρου, δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μετά την παραίτησή του, η οποία έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Λιγνάδης ήδη είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Είχε προϊδεάσει για αυτό εξάλλου στην επιστολή παραίτησής του.

Όπως δήλωσε μέσω του δικηγόρου του, Ν. Γεωργουλέα, στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, έχει ήδη προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό χρηστών που τον κατονομάζουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας.

Επίσης, δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου κάνει αναφορά σε αυτόν για εμπλοκή σε σκάνδαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, αλλά ένα όργιο φημών, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται πουθενά ο σκηνοθέτης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου εξέδωσε ανακοίνωση για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως «προς το παρόν δεν έχει περιέλθει στο ΔΣ κάποια αναφορά ή καταγγελία στην οποία να κατονομάζεται ο Δημήτρης Λιγνάδης κατά τη θητεία του στο Εθνικό Θέατρο ή σε προγενέστερο αυτής χρόνο».

«Σε περίπτωση που προκύψει ερευνητέο αντικείμενο που ανάγεται στη θητεία του κ. Λιγνάδη ως Καλλιτεχνικού Διευθυντή, σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Θεάτρου ή της Δραματικής Σχολής του, το Διοικητικό Συμβούλιο τίθεται στη διάθεση οποιουδήποτε αρμόδιου οργάνου της ελληνικής Πολιτείας για την πλήρη αναζήτηση της αλήθειας και την απόδοση τυχόν ευθυνών» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Αναφορικά με την ανακοίνωση των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής, «το Θέατρο εκφράστηκε αυθημερόν δια της δημόσιας πρόσκλησης της Διευθύντριας της Σχολής να εξατομικευθεί αμέσως κάθε καταγγελία με κάθε πρόσφορο τρόπο».

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου