LIFE STYLE

Βάσια Τριφύλλη: «Ο κάθε μ@λ@κ@ς απλώνει χέρι όπου θέλει»

βάσια-τριφύλλη-ο-κάθε-μλκς-απλώνει-χ-709070

Για το θέμα των παρενοχλήσεων και της σεξουαλικής κακοποίησης που συγκλονίζουν τον κόσμο του θεάτρου και όχι μόνο μίλησε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Star, όπου άκουσε με έκπληξη πως ανάμεσα στα θύματα ήταν και η Φιλίτσα Καλογεράκου –που γνωρίζει προσωπικά- και η οποία κατέθεσε μήνυση, καταγγέλλοντας γνωστό σεναριογράφο με συνδικαλιστική και πολιτική δράση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Ο δικηγόρος της Καλογεράκου, Στέλιος Σούρλας μίλησε στην εκπομπή για τις εξελίξεις στην υπόθεση και την κατάθεση της μήνυσης, αλλά και την παραπομπή του σεναριογράφου στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ.

Τότε το λόγο πήρε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία εμφανώς εκνευρισμένη ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, εκφράζοντας πράγματα που όλοι θέλουμε να πούμε διαβάζοντας τις φρικαλεότητες που καταγγέλλονται.

«Η Φιλίτσα είναι και τσαούσα και απορώ που δεν τον μπούφλισε» είπε όλο νόημα.

«Η ηθική της κυρίας Καλογεράκου είναι ένα άλλο θέμα από το αν έχει δικαίωμα ο κάθε μ@λ@κ@ς να απλώνει χέρι όπου θέλει. Άνδρας και γυναίκα. Πρέπει να προσέχουμε που απλώνεται το χέρι μας» συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου