ΕΛΛΑΔΑ

Αδωνις: Ο Καμμένος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική

αδωνις-ο-καμμένος-είναι-ο-μεγαλύτερος-70574

Τα βέλη του στον Πάνο Καμμένο έστρεψε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον ως τον μεγαλύτερο καραγκιόζη της πολιτικής, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει ψεύτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5 είπε για τον κ. Καμμένο: «…Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής.

Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα – πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς – και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη.

Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου