ΕΛΛΑΔΑ

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια

αποπλάνηση-13χρονου-μαθητή-σε-κατ-οίκ-705314

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο καλείται πλέον να κρίνει τη περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 36χρονης καθηγήτριας η οποία προ ημερών είχε διωχθεί ποινικά για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Οι κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος αφορούν στην ερωτική σχέση που φέρεται να είχε συνάψει η 36χρονη με τον 13χρονο μαθητή της στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η 36χρονη κατηγορουμένη απολογήθηκε στην ανακρίτρια για τα αδικήματα αντιμετωπίζει. Ωστόσο, κατά πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη της καθηγήτριας, αν δηλαδή θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να αφεθεί ελεύθερη με ή χωρίς όρους. Συγκεκριμένα η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της κατηγορουμένης ενώ η εισαγγελέας είχε τη νομική άποψη πως η 36χρονη θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα καλείται τώρα να λύσει, όπως ο νόμος ορίζει, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμά του, εντός τριών ημερών. Μέχρι τότε η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά απολογία της στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη ανέφερε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη στον 13χρονο και την οικογένειά του.

Μάλιστα, προ ημερών δια του δικηγόρου της η ίδια έκανε γνωστό ότι εκείνη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πως έχει μετανιώσει «για την συνθήκη στην οποία έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της».

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου