LIFE STYLE

Κοραλία Καράντη: Εξοργισμένη για τις κατηγορίες περί ρατσισμού

κοραλία-καράντη-εξοργισμένη-για-τις-κ-703328

Παρέμβαση σε πολύ έντονο ύφος από την Κοραλία Καράντη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Αιτία μια δήλωσή της που θεωρήθηκε ρατσιστική και την έκανε… trend στα social media.

Η Κοραλία Καράντη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Alpha εξαιτίας ενός βίντεο που έπαιξε και του σχολιασμού που έκαναν η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Τρομερά εκνευρισμένη και υψώνοντας τον τόνο της φωνής της αρκετές φορές, η Κοραλία Καράντη τόνισε πως δεν ήθελε να φανεί ρατσιστικό αυτό που είχε πει την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», σημειώνοντας πως όχι μόνο δεν θα μπορούσε να είναι ρατσίστρια γιατί προέρχεται από οικογένεια μεταναστών αλλά και η καλύτερή της φίλη είναι μετανάστης.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται.

Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία.

Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Δείτε όσα είπε η Κοραλία Καράντη

Κοραλία Καράντη: Η δήλωση που άναψε φωτιές

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega την περασμένη εβδομάδα, η Κοραλία Καράντη έκανε τη δήλωση που θεωρήθηκε ρατσιστική, με αποτέλεσμα να δεχτεί επιθέσεις.

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή. Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν.

Bullying μπορεί να σου κάνει και ο άνθρωπος, ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα και θέλει σώνει και καλά, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…», είχε πει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου